BejelentésKockaSacc
Nézzétek meg a gépigényt, a híreket a játékokról! :) Szóljatok másnak is az oldalról! ^^.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Prototype 2 - bemutatkozik a Radnet Edition

Imádtad a Prototype első részét és mindenképpen gyűjtői kiadást szeretnél a polcodon tudni a második rész megjelenésekor? Akkor ne habozz előrendelni a Radnet Editiont, melyhez - nem kevesebb - mint 55 ingyenes DLC-t érhetsz majd el a debüt után. Az Activision ma bejelentette a korlátozott példányszámban megjelenő Prototype 2 Radnet Editiont, mely tartalmaz majd egy egyszeri alkalommal felhasználható kódot, mellyel 55 ingyenes DLC-hez férhetünk majd hozzá a játék megjelenése után. A tartalom ezzel nem ér véget, hiszen a Radnet kiadás ingame eventeket, challenge-eket, avatárokat, dinamikus témákat és "így készült" videókat is rejt majd, valamint bónusz Mutations-okat a Prototpye 2 fő kampányában. Az online eventeken pedig megéri majd részt venni, hiszen a jó teljesítményért cserébe profi jutalmakban is részesülhetünk majd. Erről bővebben majd márciusban tájékozódhatunk. Nem árt lecsapni hamar a Radnet Editionre, elvégre a készletek végesek - a gyűjtői csomag csak konzolokra érkezik, míg az alapkiadás PC-re is, április 24-én.

tovább >>


Először mozgásban a DiRT Showdown

Ha hiányoltad a DiRT 3-ből a masszív show-elemeket, akkor a DiRT Showdownnal duplán jól fogsz járni, elvégre a mellékág az önfeledt száguldozásra épít leginkább. Az első játékmenetet tartalmazó videó az 8-Ball nevezetű módot mutatja be, bármit is jelentsen ez. Szűk pályák, a napnyugta simogató fényei, üvöltő rágógumi-rock és roncsderbi mindenek felett. Ezt (is) kínálja a májusban PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra érkező DiRT Showdown, melynek - nevével ellentétben - semmi köze nem lesz az előző részekhez, annál is inkább, hiszen egy arcade mellékágat kapunk. Akinek bejön ez a lecsupaszított DiRT, úgyis be fogja szerezni. Véleményünk szerint azt kapjuk meg a Showdownban, ami olyan jó érzékkel a DiRT 3-ból kimaradt. Nézzük meg, hogy mozgásban hogyan sikerült!

tovább >>


Mass Effect 3 - mozgásban a multiplayer

Lehet, hogy első blikkre nem tetszett az ötlet, de azt be kell látni, hogy a BioWare mindent elkövetett annak érdekében, hogy megszerettesse a rajongókkal a multiplayer ötletét a Mass Effect 3-ban. A Galaxy at War pöpecül fest, ezt bizonyítandó, álljon itt a játék legújabb előzetese. A multiplayer mód ezúttal kooperatív játékot takar, a játékosok négyesével vethetik bele magukat az egyjátékos résztől leválasztott küldetésekbe. Mármint részben leválasztottak, hiszen a feladatok függetlenek ugyan a szinglitől, de a teljesítményünk befolyásol(hat)ja a történet végkimenetelét. Új karaktereket hozhatunk létre a multiban, ami a hírek szerint leginkább a Gears of War Horde módjára emlékeztet néhány spéci feladattal - az új trailerből sok mindenre fény derül, íme: http://www.youtube.com/watch?v=Z-IHZ4WybvY A Mass Effect 3 március 9-én landol az európai boltok polcain, PC-n, PS3-on és Xbox 360-on kereshetjük.

tovább >>


Napok

Minden nap új friss kockaságok lesznek. Sajnos csak naponta tudom frissíteni az oldalt ...

tovább >>

Sziasztok!

Ez egy most készűlt oldal, majd még meg csinálom, addig ne szóljátok le! 

Az oldalt egy barátomal frissítem:

az ő neve: djwarp

az én nevem: SANCAAApc

 

Szeretném jelezni, hogy az oldal 2004-ig nyúl vissza a játékok terén. 

Persze lesznek akiket majd ez nem érdekel, szóval a legújabb játékokról is friss finomságok lesznek!

Lesznek olyanok, hogy (elvileg ezzel a nével: "Mennyit adj ki") pl.: ez a topik majd azt szolgálja, hogy a gépes cucokat, annál drágábban nem érdemes meg venni, és hogy mit érdemes meg venni. Lesznek gép le írások. 

Csinálunk majd egy "Hozzászólás" topikot is, ott le lehet írni mit szeretnétek stb...  

1 hét, és tökéletes lesz az oldal ;) 

A türelmeteket előre is köszönjük ! ...

[ ~ A játék hírek 3 napnál több idejig nem maradnak :) ~ ]SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!